Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/ivspirat/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5941
10 неща, които да направя през септември
  1. Да посетя Рилските езера.

Това е последния влак и той вече тръгна. Ако не си го направил края на август, първите две седмици на септември са също много подходящи за това. Организирай приятелите и прави спомени.

  1. Да отида на плаж за последно този сезон в България.

Може да потопим за последно крачета за този сезон в морето с ясното съзнание, че изпращаме лятото. Един приятен коктейл, хубава компания, потопени в пясъка крака, свеж бриз, планове за предстоящия сезон и спомените от вече изминалия, са едно прекрасно начало на септември.

  1. Да отида на пикник.

Кошницата ми стой в багажника цяло лято и още не съм опънала одеялото някъде. Искам любимите ми сандвичи, приятелка, спокойно и красиво място в гората и чорапки по одеялото. Ако не намеря компания, отивам с книжка и това е.

  1. Да започна нов курс, обучение, семинар.

Приключих с училището, но всяка година записвам по нещо, което да ми е интересно и което да усъвършенствам. Някакси ми се е запазила нагласата за първия учебен ден и септември е сезона, в който набелязвам новата си цел. Каква е вашата?

  1. Да се храня предимно с плодове и зеленчуци, на които им е сезона.

Любимите ми домати, вкусните смокини, ароматен пъпеш……ех…още малко остана.

  1. Да изкача Черни връх.

Вече толкова години живея в София и само шофирам по булеварда и всяка година тази цел остава за следващата година. И като почне септември и работата и ученето и докато се сетя – става студено. Тази година или Рилските езера или Черни връх (ако не и двете) ще бъдат чекнати и от мен.

  1. Да прочета 2 книги.

Сега съм си набелязала автобиографията на Тесла и преди дни дочетох Отлъчване – силно ви я препоръчвам.

  1. Да отида на караоке.

Или трябва да се иде или съседите скоро ще ми знаят пълния репертоар. Някой знае ли готино място за караоке в София?

  1. Да стартирам дълго готвен проект.

Случвало ли ви се е да планувате нещо с месеци и обстоятелствата да отлагат неговия старт? Е, това е на лице вече почти 9 месеца и искам септември да успея да осъществя плановете по нов проект, в който от много време влагам планове, мисли и енергия.

  1. Да създам списък с целите за този месец и до края на годината и да пусна хартиен фенер в небето.

Списъка го дооформям. Гледам, че доста цели съм си поставила, сега искам да пусна фенерче в небето. Съветвам ви, ако го правите, да е от много високо. Защото последния път със сестра ми тичахме по поляните да го гасим ?

Колко от нещата ще изпълня, те първа предстои както на вас така и на мен да разберем ? Ако искате да следите това, можем да сме приятели в социалните мрежи – Facebook, Instagram, Youtube.

Вие какво със сигурност искате да направите през септември?

Целувки

Ива

Follow and share:
Прочети още...
Здравейте отново, Днешния пост е за немската марка Micro Cell, която се грижи за красивите и здрави ръце. Как се…