Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/ivspirat/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5941
Dali Vino, дали водка – най-новата арт галерия в столицата

Dali Vino, дали водка? Ако се чувстваш психо от градското ежедневие, може да си направиш арт-терапия в новата арт галерия в София. Нищо не разбра, нали?

Почвам от начало. Dali Vino е място, където може да рисуваш избрана от теб картина под патронажа на чаша хубаво вино. Всяка вечер се рисува различна картина от общо до 27 човека. Художник показва стъпка по стъпка как да нарисуваш картината си и така накрая да си тръгваш с твоя шедьовър. Освен за една различна вечер с приятели, е идеално и за фирмени партита и рождени дни. Много хора идват и сами, на мен лично повече ми се рисува, отколкото съобразява с времето на другите.

Галерията е на моя близка приятелка Кари и аз често мога да бъда забелязана тук (пиша статията от Dali Vino)  – заради виното (сещаш се). Но не, сериозно. Често може да ме видиш тук, да те посрещна, да ти дам ваучер за подарък или да си цъкам на лаптопа (каквото правя в момента), докато другите рисуват…

 

Ако вече се досещате, името идва като съчетание от художника Салвадор Дали, а вино, няма да повярвате, но идва от Вино! ? Галерията се намира в бизнес сградата срещу мол София на ет. 1. Всяка вечер има различна картина и може да посетиш мястото от вторник до неделя включително. А защо да го направиш?

 

  1. Защото е различно. Супер готин и нов начин за среща с приятели. Всички ходим по ресторанти, барове, но това е един нов social club.
  2. Защото ще се изненадаш как картината, която ще нарисуваш, страшно много ще ти хареса. Не е необходим опит и повечето хора, които идват тук, последно са рисували в часа по труд и техника, а там дори не се рисува….?
  3. Защото винаги можеш да кажете на майка си или ново гадже, че вечерта ще ходиш в галерия – авторитетно нали?
  4. Защото е успокояващо. Наистина действа като терапия чрез арт изкуство, някои от вас може да са запознати. Когато аз рисувам – пия хубаво вино, нанасям различните цветове по платното и се изключвам от света и ежедневието. Забравям всичко и отпочивам по изключително полезен начин. Доказано е, че рисуването и смесването на различни цветове, влияе на ума и психиката много благоприятно и лечебно. Има специалисти, които могат да открият проблемите на човек на подсъзнателно ниво според цветовете, които използва, но няма да навлизам в подробности, защото…:
  5. Dali Vino е за забавление. Хората тук са супер положителни, интересно им е, разпускат, тръгват си доволни. Аз лично много се тупам в гърдите от нарисуваните от мен картини. И как не – сутиенът ми е с дебели подплънки ? Споделям и няколко снимки от едно готино събитие, което посетих в Dali Vino.

Споделям ти и стихотворението, което е от мен за Кари по случай откриването, а през декември има уникалните коледни картини. Може да ги разгледаш тук:

Дали вино, дали водка?

Ако си мислиш, че ще пиеш вино с Дали – спри тази водка!

Вземи приятел и избери картина

и не отлагай за следващата зима.

Не се притеснявай за резултата

виното ще извая красотата.

Дали ще е за подарък, дали ще я сложиш на стената,

най-важно е забавлението, а не суетата.

Follow and share:
Прочети още...
Какви са ползите от коледните пости, които повечето хора не виждат Тази година отново ще направя коледните пости. Колебаех се,…