Хубавото палто е лукс. Това да имаш топло палто изцяло от естествена материя е лукс, а какво остава заедно с това да имаш предпочитам модел, цвят, кройка, да ти стои добре…. Мога да продължа още много.

За мен е изключително важно палтото да е топло и да е изцяло от естествени материали. Което означава платът да е 100% естествена материя (80/20 вълна/памук, различни съотношения между памук, кашмир, вълна и тн. Важното е заедно да образуват любимите 100%). Предполагам малко от вас обръщат внимание и на подплънките, което е вече за ценители. Няма да навлизам в подробности.

 

Хубаво е да е предпочитан модел, в женствена кройка и избран цвят. Това е моето любимо палто за сезона от IV Style. С двуредно закопчаване, избрах цвят сиво (аз не нося сиво, но това палто го искам само в този цвят. Има го в още един, може да проверите тук). В това палто се чуствам като Кейт Мидълтън и нямам търпение всеки път, когато ще го обличам. Много исках палто с големи външни джобове и не че вече спя спокойно, но ми харесва да откривам това, което търся.

Не знам дали това палто е #musthave , но е 100-процентово палто. Заслужава си.

P.S. Да, от няколко месега съм на черта с бретон, който вече пускам 🙂

Целувки 

𝐼𝓋𝒶 𝒜𝓉𝒶𝓃𝒶𝓈💮𝓋𝒶

Follow and share:
Прочети още...
Използвайки проактивен език, а не реактивен, можеш да увеличиш успехите си.    Вслушвате ли се често в езика си? Или…