Баловете наближават и времето за избиране на подаръци намалява и….. Защо когато няма повод се сещаме какво да подарим, а когато имаме една определена дата – нищо не ни хрумва и всичко е …. глупава идея.

Днес ще Ви представя 2 възможности за подарък за абитуриентка от iznenadi.bg

  1. Цветята са класика – винаги добре приети, винаги желани и харесвани.

Но аз ще Ви препоръчам не обикновени цветя и букет, който да изсъхне след няколко дни, а цветя от восък. Ще се изненадате не само колко са красиви и детайлни, а и колко вкусни изглеждат….като сладкарски изкушения са. Хубавото при тях е, не само, че са нестандартни и красиви, а и че издържат около месец. (Аз Ви препоръчвам да избягвате белия цвят, защото той първи потъмнява). Аранжирани са в красива кръгла цилиндрична кутия и са цветя, които всеки би запомнил. Подарявали са ми различни букети – но тази кутия с восъчни цветя е наистина нестандартна и запомняща се. А освен това им се радвах, както казах, дълго време.

2. Кутия със снимки и спомени

Мисля, че е страхотен подарък за завършването на Ваша приятелка, сестра, съученичка или колежка, кутия с Ваши общи снимки и спомени през годините. Но вместо колаж на един общ лист, по-долу ще видите видео на приятно аранжирана кутия с подбрани от мен снимки.

Аз подарих такава на майка ми за 8-ми март. Ясно е, че цветята и бонбоните са подарявани много пъти, но тази година реших да направя нещо по-различно. Подбрах снимки през годините от детството на сестра ми и на мен и мисля, че се получи много хубав и отново различен подарък. Кутията не е особено голяма, така че не е нещо, което ще отнема много място в дома, защото отначало това ме притесняваше. А вътре е толкова хубаво декорирана с цветя, сърца, различни джобчета, че удоволствието от разглеждането й е още по-голямо. Разбира се, може да видите различни видеа за оригами в мрежата и да си спретнете нещо сами – няма нищо по-ценно от ръчния труд и отделеното време, но в случая кутията долу е поръчана от iznenadi.bg

Когато за пръв път ми попадна страницата на iznenadi.bg във facebook се влюбих в цветята. Има някои с лично послание или с име гравирано по поръчка, и въобще голям избор на различни букети и цветя. Но всъщност бях по-приятно изненадана от обслужването и отношението. Не знам с кого от екипа съм говорила, но при малкото време, което им дадох и различните усложнения по поръчката – те бяха изключително гъвкави и мили. Тъй като това не е платена статия, а по-скоро ревю на техните продукти – определено Ви ги препоръчвам. Аз останах доволна.

Е, успешно пазаруване за подаръци, изненади и специални поводи. Имайте незабравими мигове 😊

С обич: Ива

Follow and share:
Прочети още...
Най-често както в домакинството, така и в козметиката използваме белтъка и жълтъка. Но знаете ли, че черупките съдържат много полезни…