Здравейте на всички,

Отдавна не съм писала тук, но напоследък съм нещо депресирана и…. нямам настроение за нови неща. От изключително много време искам да ви споделя за любимите ми дегримьори за очи, които си останаха най-предпочитани от мен в годините.

Аз имам смесена към мазна кожа и съответно клепача ми е по-мазен. Като резултат доста често спиралата ми се отбелязва върху клепача и за това си купувам водоустойчива. Няма да говорим за спирали, но все пак трябва да ви споделя какво свалям от очите си, а знаете че водоустойчивите спирали са по-агресивни.

И през всички различни и десетки дегримьори, които съм ползвала в годините любими са ми тези на Lancome и Oriflame. И двата са двуфазни и дори течността в шишенцата си прилича.

Lancome.

Този може би го открих преди повече от 6-7 години. Веднъж пробван, остава в топ три. Премахва нежно, и не изсушава кожата около очите – напротив, сякаш я хидратира. Подходящ е за хора с чувствителни очи и носещи лещи. Както вече споменах, той е двуфазен и трябва да го разклатите преди употреба. Цената му за 125 мл е около 60 лева. Всеки сам за себе си може да прецени за колко време ще му стигне, според това колко често се гримира.

Oriflame.

Този го открих по-късно. Аз използвам продуктите на Oriflame от много години и имам някои любими и незаменими, които си поддържам. Този продукт е един от тях. Като видях, че марката предлага двуфазен дегримьор за очи исках да го пробвам, защото ми напомни на този на Lancome, от който бях доволна. Трябва да ви кажа, че като качество не отстъпва. Отстъпва само по цена, защото е около 15 лева за 100 мл (когато не е на оферта). Изключително деликатен, отново трябва да се разклати преди употреба и премахва лесно водоустойчивата спирала. Остава клепача чист и го усещам отново хидратиран като при Lancome. Пробвала съм и други дегримьори за очи на Oriflame, но за мен този е най-добрия.

Споделям ви и двата, защото всеки има предпочитания за определена марка. Аз имам предпочитание за качеството. Използвам дегримьор на една марка, матиращ крем на друга и т.н.

Надявам се тази статия да вие била полезна, в търсенето на щадящ за очите дегримьор. Както знаете Lancome можете да закупите от по-големите козметични магазини в моловете, а също и online. От различните сайтове, в които го търсех, на най-добра цена го намирам тук. А продукти на Oriflame можете да си поръчате от консултант или вие да станете такъв, за да ползвате отстъпка от цените, online поръчка и доставка. Аз направих така с тях, защото след като се регистрирах и изпратих нужните документи, мога да си поръчвам online и след 2 дни куриера идва до адрес в определено от мен време…. Много по-удобно отколкото да поръчвам на някого, после да се виждаме и дълги истории в задръствания. Ако искате да ви помогна в избора на продукти, които са ми познати или искате повече информация как да си поръчвате продуктите online с отстъпка, ми пишете на имейла или на лично съобщение в социалните мрежи . А също можете да се регистрирате веднага тук. 

Целувки

Ива

Follow and share:
Прочети още...
Знаете ли лафа „Ако жената, която харесвате има вежди след като излезе от банята – оженете се за нея“? ? …