Paloma Fashion представи новата си колекция от официални рокли Haute Couture Versailles 2018. Ревюто се проведе в хотел Балкан и аз бях един от моделите, които представяха колекцията. И в следващите редове ще ви споделя любими гримове, които открих по време на ревюто, премеждия на подиума и разбира се кадри от роклите вдъхновени от версайския дворец. Така че бъдещите абитуриентки ще бъдат заинтересовани от тази статия.

И така на 24 януари по обяд вече бях в стария хотел Шератон. Отидох да поздравя дизайнерката Поля Кинова и нашата хореографка Ани и залата вече беше почти готова. Подиума не беше толкова дълъг, колкото ми се искаше, за да се разхождам по-дълго с роклите, но декорацията беше приказна…. Няма да описвам – ще видите сами. Ще разходя червената рокля по целия подиум за да видите как изглеждаше залата:

Няма ревю, което да не мине в голямо чакане и висене, така че хванах една от любимите ми моделки, за да пием кафе. И дори след това чакахме още един час. Няма да разказвам за зад кулисни разговори и персонажи, за да запазя  личното пространство на присъстващите. Но съм се замислила да напиша нещо подобно, като сменя имената на героите и да завърша с: „всяка прилика с личности от действителността е случайна“ ? ….ако ме разбирате ?

След като едно от момичетата пожела да слуша чалга, реших да си взема сака, да се изнеса от гримьорната и да отида да си пооправя грима, защото както винаги не се харесвах (благодарение на подобни ситуации съм викала неволята безброй пъти и на днешна дата мога да се гримирам и да си правя косата сама ? ). Гримьора не остана за ревюто, а аз имах само червено червило (което не беше в концепцията на ревюто на Paloma Fashion) и съответно използвах джокер обади се на приятел. И тук идва един нов за мен и любим вече нюанс на nude червило. За съжаление снимките са с лоша светлина и не може да се види добре цвета и нюанса, но си снимах номерчето на червилото и молива, в чиито резултат се влюбих – ще видите на снимките.

Ревюто почна с леко закъснение, докато се съберат всички присъстващи и дефилето стартира с прекрасни малки балеринки, които танцуваха на музика на живо – цигулка ? Звучи зле, за хората, които не обичат класическа музика, но всъщност беше модерна интерпретация….. музика, която определено би ви впечатлила за ревю. И роклите…….. Подиума беше версайска градина, а моделите придворни в красиви вечерни рокли. В материите присъстваха дантела, кадифе, някои от моделите бяха ефирни и романтични, други по царствени и тежки. Ще видите от снимките:

Тъй като любим цвят във всички негови нюанси е червеното, аз си харесах тази червена рокля и то с любимата ми кройка тип русалка. Мисля че бъдещите абитуриентки могат да разгледат повече модели от Paloma Fashion, ако имат интерес, защото в тази статия няма да поместя всички нейни модели.

Интересното е, че в това ревю имах 4 дефилета и в три от тях се спънах, като на последното крака ми буквално влезе в роклята – разцепи плата и кракът ми беше от другата страна на роклята. И аз разбира се, на подиума се правех, че нищо не е станало – аз по принцип така си ходя… някой да не си помисли нещо – ама си бях посърнала зад кулисите.  Добре, че Поля не ми се разсърди, че съм повредила роклята. Но от толкова дълги рокли, с които съм дефилирала досега, толкова закачания на роклите за токчетата, не ми се беше случвало. И тук следват предположенията – лоши очи, лош ден или просто най-сетне трябва да се науча да ходя ? Вие какво мислите?

На сцената роклите и моделите винаги изглеждат шеметно. Споделям и няколко кадъра още в пробната без никакво обработване, за да видите как изглеждат моделите и не под светлината на прожекторите.

Целувки

Iv Atanasova

 

Повече за роклите можете да видите тук: http://www.paloma-fashion.com

Снимки: личен архив и www.paloma-fashion.com

[instashow columns="7"]
Follow and share:
Прочети още...
Началото на февруари пътувах до Бирмингам по работа. Бях на изложение за бижута – мисля там се провежда такова ежегодишно.…