Зимата в годините ми става все по-любима и все повече обичам големите топли пуловери и различни дължини и модели палта.

Дълго търсех палто цвят Camel и си намерих мечтаното палто. Даже си го поръчах по-дълго, за да ми скрива коленете.

На снимките дължината на палтото е различна от тази, за която ви говоря, защото виждате последната фотосесия за IV Style и тяхната зимна колекция. Съответно там тази година можете да откриете и палто в любимия бежов цвят.

Тези, които ме следят по-отдавна, знаят, че от няколко години съм лице на марката и нещото, което най-често си поръчвам от там са рокли и палта. В колекцията си вече имам 4 и тази година добавих 5-то.

В тази карантинена година, очевидно ще сме повече по градинки и паркове, а там мога да нося любимите си палта. Освен до магазина, но ….. така както са ме виждали продавачите на моята улица, силно се надявам никой друг да не ме вижда. Fashion style – zero!

Сигурна съм, че и ти нахлузвам анцуга, слагаш последната връхна дреха останала в коридора, обуваш нещо без връзки и дори не си оправяш косата, която е в стил “лудото Ленче” и отиваш за хляб, така че не се смей.

Но да говоря по същество. От липса на контакти тази година, нищо чудно скоро да споделям в блога и трикове за премахване на петна и плетене на одеяла. За последното съм особено сериозна!

Така, отново, по същество. Черния петък мина, но уикенда, 28-29 ноември продължава с намаление от IV style с -15% с код за отстъпка IvBW15. Аз мисля, че палтата на Ива от Iv Style са…. незаменими и няма други такива в България, като съотношение цена/качество. Връхните и дрехи с с перфектен шев, стилни, комбинативни, с естествени материи, българско производство и добра цена. Споделям любимите за мен палта от последната колекция. Кое ви допада най-много?

Фотограф: Коко Кръстев

Грим: Джули

Коса: Hair Salon Fetish

Follow and share:
Прочети още...
Влизам в сърцето ѝ. Оглеждам се - няма никой. И нея я няма. Търся последните следи, още топли. Да видя…