Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/ivspirat/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5941
Розово златно сияние от FREYWILLE - Poesie D'Amour

Отдавна се каня да ви разкажа за партито с главно „П“ на октомври – представянето на нoвата колекция на FREYWILLE. Ако сте фен на марката, обещавам, че ще ви е много интересно, ако не ги познавате добре, но харесвате цветни и ярки детайли или изкуството на Густав Климпт – тази статия е за вас!

Познавам марката от моя близка приятелка, която ме „запозна“ с тях по-отблизо. Тя е по-скоро travel blogger и можете да видите моята слънчева Кари тук. И така в прекрасна атмосфера, в уютната къща Ellinor’s House, австрийската компания за ръчно изработени бижута, FREYWILLE, ни приветства в света на Арт Нуво .

В прекрасна атмосфера, чаша вино, приятна музика, вълшебна декорация (казах, че бях и с добра компания) разгледах първата колекция на автралийската марка с розово злато. Присъствах на точното място, защото обичам предимно розово злато и наистина ми беше особено приятно. Като казах и автралийска се сетих и друго, познавате ли Густав Климпт? Е, и аз не се познавам лично с него, но ако го познавах, щях да си поръча един портрет, който скромно да завещая на внуците ми ? Тук е момента да ви препоръчам мой любим филм “Woman in Gold”. Той е по действителен случай и разказва историята на един от най-известните портрети, които е нарисувал – на Адел. Уникален филм, със страхотна режисура, много добра актьорка игра – ще се потопите в света на изкуството му и време на творене. Но също така ще се потопите и в света на FREYWILLE, защото те имат колекция с негово име.

Връщам се на партито. Аз си тръгнах с прекрасен шал от FREYWILLE, с който скоро ще ви представя и видео – различни начини за неговото носене, както на шията, така и на главата. Очаквайте го скоро ?

И се връщам и към колекцията. Ето повече и за нея:

За първи път в своята дългогодишна история FREYWILLE дебютира колекция в розова позлата. Тя е вдъхновена от славянския художник Алфонс Муха, считан за „майстора“ на Арт Нуво през 20-ти век.

Колекцията  „Poesie D‘amour“ вплита в себе си различни аспекти на стила и напомня за скъпоценни камъни, като сапфир, емералд и розов кварц. В създаването й са използвани мотиви от творчеството на художника като паунови пера, присъстващи като декоративен елемент в много от картините и илюстрациите му. Пастелното излъчване на дизайна подчертава и изразява женствения аспект. Розовата позлата от своя страна добавя модерно излъчване и нотка на завършеност, изграждайки съвършена рамка на чувствените форми. 24 – каратовото  розово злато присъства и в самия емайл, отново за първи път, за да придаде още лукс към тази изящна хармонична композиция.

„Креативност – това е източникът на всичко, което правим. Тя ни тласка да създаваме артистични творения, които вдъхновяват нашите клиенти и подчертават техния индивидуален стил.“ – Фридрих Вилле, СЕО

За дългогодишния си опит – повече от 30 години –  FREYWILLE създават нови стандарти в емайлирането, дизайна на бижута  и разпространението им по света.

Два съществени елемента  са в основата на креативната работа на екипа на FREYWILLE: любов към изкуството и страст към дизайна. Много от колекциите са вдухновени от известни художници, а интерпретацията им е уникална. Други са плод на хуманистичната философия на бранда. Всяка една колекция е различна, но между всички има един свързващ елемент: ентусиазъм за истинско изкуство.

Сърцето на всяко бижу на FREYWILLE е артистичният  дизайн на емайла, който се изгражда многопластово и постепенно. Стотици стъпки и съвършена техника са необходими за създаването на деликатен и интензивен  на цвят емайл.

Всяко бижу е ръчно изработено във Виена от ювелирни майстори, които съхраняват тайните на процеса, гарантирайки Ви уникалността и най-високото качество на бижутата FREYWILLE.

 

Снимки: лична галерия, Ана Бобева/FREYWILLE

Информация: Ана Бобева, FREYWILLE

Канали: Facebook, website

Follow and share:
Прочети още...
Малко са галениците на съдбата, които никога не са се сблъсквали с този проблем. Аз съм минала доста етапи с…