Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/ivspirat/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5941
Ти си нещо повече от съвършени букли
Ти не си дълга коса с перфектно наредени лъскави кичури в словоред.
Вдигни косата си и свърши всичко, което си искала в предишния живот, а в следобедите на уикенда остави време за новогодишните обещания. Не се оправдавай, че е трудно и отнема много време. Не си обещавай – обещанията са за хора, които не държат на думата си. Чети, планувай, мотивирай се, спортувай и не мисли косата си, мисли за целта.
Защото ти си нещо повече от съвършени букли и издържлив сешоар. Можеш повече, защото искаш повече. А в момента имаш точно толкова, колкото позволява бляскавата ограда на царството на твоето его.
Вържи косата си, по памет, без огледало и погледни към собствените си предизвикателства.
Утре сложи сух шампоан в корените и спечели време, за да предизвикаш другите си страхове и ги обезоръжи с действие.
Действай, не спи, вярвай, работи, не успявай, дръж се прилично в гнева, усмихвай се умело в разочарованията, намирай сили в низините, опитвай отново до без край и в сънищата си, дори резултатът да не се е материализирал. Защото ти си резултатът… на себе си.
И когато осъзнаеш промяната в теб спри, доволно пусни косите си и сплети късмет от удовлетворение в тях в небрежна плитка.
Има много перфектни коси и дълги екстеншъни. Ти си нещо повече. Ти си вдъхновение.

 

Follow and share:
Прочети още...
Едно е да мислиш, че си приключил с миналото си, друго е същото това минало да е на съседната маса…