Днес споделям впечатленията си от зимния балсам за ръце на Microcell.

Ползвам го вече повече месец и се опитвам да го сравня с други кремове ръце, преди да ви напиша в конкретика мнението ми.

Накратко,

Кремът е с не много гъста консистенция, мирише много приятно – съвсем класическа миризма на кремче. Лесно се разнася и попива доста бързо. Аз пробвам с по-малко количество и ако ръцете ми го „изпият“ по-бързо и усетя някои места все още сухи – нанасям още.

Дейставщи активни съставки са Витамин В, Маслина, екстракт от репичка. 

Балсамът е предназначен специално за зимните условия и да предпазва от ниските температури и външни влияния. Кожата на ръцете ми е по-суха и понякога зимата започва леко да се бели между кокалчетата. В случая започнах употребата на балсама преди падането на температурите и не съм стигнала до това състояние, така че мога да кажа, че балсамът изпълнява функцията си да хидратира кожата в дълбочина, да не позволява външни вредни влияния и чувствам кожата си гладка.

 

За разлика от други кремове за ръце, зимният балсам на Microcell образува един защитен филм. Усещам го дори половин, един час след нанасяне. Ако забравя че съм нанесла именно него, се сещам при миенето на ръцете – тогава отново усещам този филм. Наистина има разлика от други кремчета. Леко матира блясъка на маникюра ми, но след като го полирам за 1-2 секунди в салфетка и, да съм честна, в дънките – блясъкът се завръща.

И друг път съм ползвала продукти на Micro cell (вече 2 години ползвам заздравителя за нокти и не го заменям за нищо друго; него го ползвам като основа и ноктите ми са изключително здрави; можете да прочетете повече тук) и наистина немското качество е немско качество. Като дете се чудех какво толкова хората коментирам за немското качество, но в годините с употребата на различни продукти – разбрах.

Балсамът е на цена от 26.20лв. за 100 мл. Можете да го поръчате онлайн от www.microcell.bg или от facebook страницата им.

Това е кремът, който избрах за тази зима, защото мисля, че ще го ползвам поне още месец. А вие с какво хидратирате кожата си през зимата?

 

Целувки

Ива

 

* Благодаря на Microcell за предоставения продукт
** Ревюто не е спонсорирано и мнението ми също ?  
[instashow columns="7"]
Follow and share:
Прочети още...
Решихте ли с каква прическа ще сте  за коледните празници или новогодишната нощ? Няма да успеете да идете на фризьор?…